top of page
Reisaboat
design.png

Om oss

Selskapet Reisabåt AS ble etablert sommeren 2018 av Chris Hugo Vangen. Etableringen ble gjort som et ledd i å skille ut båtproduksjon, guiding og profesjonell person- og godstransport inn i Reisa nasjonalpark.  Men ikke vær redd, vi har fraktet våre kunder via elvebåt i mange år!

Så, hva er det som kjennetegner oss i Reisabåt AS?

  • Alle våre båtførere har kjørt elvebåt i mange år og fra ung alder, noen fra de var 5-6 år gamle.

  • Vi tilbringer de fleste dagene fra tidlig mai til september/oktober på elva, enten for å frakte våre kunder trygt opp i nasjonalparken eller for å benytte oss av mulighetene som finnes der på privat basis. Dette gjør oss til meget kapable båtførere under alle mulige forhold!

  •  Selv om få av oss holder telling så er det meget sannsynlig at samlet antall laks fanget av våre guider må skrives med 4 siffer. Og antallet stiger for hver dag som går!

  • Vi er fysisk lokalisert i Svartfoss i Reisadalen, noen få kilometer fra veienden i Saraelv og omtrent 15 km fra inngangen til Reisa nasjonalpark. Her i fra kan vi frakte deg og dine til de berømte lokalitetene Mollisfossen og Imofossen på en meget komfortabel måte. Om du er ute etter en mer personlig opplevelse eller ønsker et skreddersydd opplegg, ta kontakt med oss så vil vi gjøre det som er i vår makt for å gjøre drømme opplevelsen sann!

  • Svartfoss ligger i Nordreisa kommune, Troms fylke, Norge. Nordreisa ligger omtrent midt i mellom regionens store byer Tromsø og Alta. Du kan reise til Nordreisa via Sørkjosen lufthavn (omtrent 5 mil fra Svartfoss) eller via flyplassene i Tromsø og Alta og benytte daglige avganger til Nordreisa (reisetid med buss er omtrent 4 timer). 

 

Under finner du et bildegalleri som inneholder bilder og film av noen av de fantastiske opplevelsene du kan ta del i på en av våre guidede turer til Reisa nasjonalpark. Filmene spilles av ved at du trykker på play-symbolet. Om du ønsker mer detaljer og en mer grundig lesing om Reisa nasjonalpark så kan vi anbefale et besøk til nettsiden VisitReisa.no som gir et godt innblikk i nasjonalparkens innhold og muligheter!

Reisaboat
bottom of page