top of page
design.png

Mollisfossen

Den guidede elvebåt turen til Mollisfossen er vår mest populære tur inn i Reisa nasjonalpark.

Turen tar ca 3.5 timer og inkluderer 25 km elvebåttur inn til Mollisfossen, en kopp nykokt bålkaffe ved fossen, forhåpentligvis en opplevelse som du vil huske for resten av livet.

Mollisfossen er 269 meter høy og dermed en av de høyeste i Nord-Europa. Turen opp til fossen tar oss gjennom det frodige canyonlandskapet i de øvre deler av nasjonalparken, og  inkluderer et stopp i Sieimma for å ta en kikk på 4000 år gamle steinmalerier og gamle tjæremile plasser.

Denne turen er ikke fysisk krevende og passer for alle! 

Vi har redningsvester, ponchoer og godt humør, i tillegg anbefales det og kle seg etter forholdene, været kan skifte fort.

Vi fyrer bål på alle turer så her kan man ha med egen mat for grilling, eller vi kan ordne matpakke/ lunchpakke/middag inkludert mot tillegg i prisen. (Med forbehold om korona tiltak)

Reisaboat

Pris eksempler:

Voksne: 1500 NOK

Barn 7-13 år: 800 NOK

Barn under 6 år:  Gratis. 

Minimumspris på 4000 kr per båt.

Varighet: 3-4 timer 

Vanskelighetsgrad: Lett

Startpunkt: veienden ved Saraelv eller etter avtale

 

Tidspunkt: mellom kl 08.00 og 21.00 alle dager

DSCF1301.jpg

Guidet tur til Imo-fossen er en annen fantastisk opplevelse som bør være på hver liste over besøkende.

 

Imo-fossen er slutten av veien for laksens oppstrøms ferd, da fisken ikke kan krysse det 20 m høye fallet der Reisa-elven stuper over en fjellvegg i et overveldende syn. Landskapet er blitt dannet av at elven skjærer gjennom fjellet gjennom millioner av år, og skaper en spektakulær kløft.

 

For å nå Imo er det en 3 timers tur med elvebåt, etterfulgt av en times fottur i et ulendt og vilt terreng (men egentlig ikke så vanskelig å gå, barna er ganske i stand til å fullføre turen), og deretter omtrent det samme for å komme tilbake å starte. Dette betyr at vi anser Imo-turene for å være en heldagstur.

Imofossen

Reisaboat

Pris eksempler:

Voksne: 3000 NOK

Barn 7-13 år: 1500 NOK

Barn under 6 år:  Gratis. 

 

Minimumspris på 8000 kr per båt.

Varighet: 7-8 timer (avhengig av vannstand og gangfart)

Vanskelighetsgrad: Medium

Startpunkt: veienden ved Saraelv eller etter avtale

Tidspunkt: mellom kl 08.00 og 21.00 alle dager

design.png

Reisa-elven er en flott elv for å fange storlaks (hvert år blir det fanget laks på over 20 kg). Ikke overraskende er elven Reisa også en flott elv å fange sjøørret: en vanlig sesong har vanligvis minst en fangst over 10 kg.

 

Det flotte fisket til side, elvenes regler og forskrifter er ganske komplisert og de beste områdene i elva krever transport med båt (i det minste gjør reisen mye enklere).

 

I tillegg til båttransport, snakker mange av våre kunder sterkt for verdien som gis av våre fiskeguider, ettersom triksene fra fiskehandelen i andre elver ikke nødvendigvis automatisk er gjeldende i Reisa-elven. For ikke å nevne at guidene våre også er et godt selskap på jakten på rekordlaks!

Guidet fiske i Reisa-elven

Reisaboat

Pris:

Varierer, ta kontakt for tilbud.

DSCF1301.jpg

Mange av våre fiskevenner kan ikke holde seg unna elven, men foretrekker likevel en viss standard når det er på tide å hvile seg etter en lang dag med å fiske laks. Hvis dette høres ut som deg, ønsker vi deg velkommen til fiskehytta vår i Svartfoss. Hytta har alle moderne fasiliteter, og har plass til opptil 4 fiskere med senger.

 

Ta kontakt for mer informasjon om tilgjengelighet.

Overnatting for våre fiske venner

Hytte.jpg

Pris per døgn:

3000 kr

design.png

Vi gjør alltid vårt beste for å imøtekomme behovene og ønskene til våre gjester. Hvis din virksomhet eller organisasjon (eller bare en gruppe venner) ønsker å skape en flott opplevelse eller utflukt sammen, vil vi gjøre vårt beste for å designe en pakke tilpasset dine behov. Vi har arrangert turer for bedrifter som strekker seg fra 4-5 til 40 ansatte som gjør teambuildingøvelser og styremøter i det ville landskapet i Reisa nasjonalpark.

Hvis du trenger noe spesielt, ta kontakt med oss ​​så prøver vi vårt ytterste for å gjøre det så spesielt som du ser for deg!

Forretningsutflukter / store grupper

Priseksempel:

Avhengig av hva du trenger, ta kontakt for avtale

Reisaboat
DSCF1301.jpg

Hvis du trenger å frakte varer eller bagasje oppover Reisa-dalen, har vi kapasitet til å ta det med til et foretrukket reisemål mot en liten avgift. Kontakt oss for mer informasjon om priser og detaljer.

Transport av varer og bagasje

Reisaboat

Priseksempler:

Avhengig av type gods og hvor langt du trenger det fraktet

design.png
bottom of page